Samsung Galaxy S10: Telefona që palosen, 5G dhe telefona që ngarkojnë njëra-tjetrën (VIDEO)

Një pajisje 5G. Një telefon i palosshëm që ndryshon në një tabletë. Një smartphone që mund të ngarkojë një tjetër smartphone kur bashkangjitet.

Samsung po bën lëvizje të guximshme me linjën e re të smartfonëve të Galaxy S10, të cilat u njoftuan të mërkurën në ngjarjen e saj “Unpacked” në San Francisko.
Pas një viti të rritjes më të ngadalshme të shitjeve – kryesisht për shkak të modeleve S9 që nuk janë mjaft të ndryshme nga produktet e suksesshme Galaxy S8 – kompania shpreson se një pjesë e vogël e veçorive të reja do t’i frymëzojnë konsumatorët për të tregtuar pajisjet ekzistuese për modelet më të reja.

Galaxy Fold
Samsung filloi veprimtarinë e tij me debutimin e Galaxy Fold, një smartphone me 4.6 inç që mund të hapet në një tabletë prej 7.3 inç. Së bashku me ekranin e gjatë të ngulitur të Infinity Flex të Samsung, ajo ka një sistem të varur që nuk mund të shihet nga jashtë. Pajisja luksoze, e cila do të kushtojë 1,980 dollarë, godet dyqanet më 26 prill.
“Ne po krijojmë një dimension të ri për telefonin dhe jetën tuaj”, tha një zëdhënës i Samsung gjatë ngjarjes. “Ajo as nuk përcakton një kategori të re, por sfidon një kategori të re.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *