Ivica Daçiç për interesat e Sërbisë i’a puth dorën Federica Mogherinit

Ministri i Jashtëm Ivica Daçiç është i njohur për sjelljen e tij prej servili dhe ai përsëri e demonstroi këtë në Bukuresht në një takim jozyrtar të ministrave të jashtëm të BE.

Dacic iu afrua Mogerinit dhe e puthi atë në dorë, por edhe Mogterinit, me sa duket, ky gjest i pëlqeu asaj duke mos hequr buzëqeshjen nga fytyra.

Daçiç thumboi edhe ministrin e jashtëm të Shqipërisë duke thënë se Kosova ka dy ish ministra në këtë takim por reagimi i Gent Cakaj ishte i menjëhershëm duke i thënë se Kosova ka tre ministra të jashtëm duke ja kujtuar se Daçiç kishte lindur në Prizren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *